НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » У квартирі одеської багатоповерхівки застрелено 23-річного військовослужбовця

У квартирі одеської багатоповерхівки застрелено 23-річного військовослужбовця

В квартире одесской многоэтажки застрелен 23-летний военнослужащий
Читати grad.ua у  

Повідомлення про загибель 23-річного військовослужбовця надійшло на спецлінію «102» близько другої години від його на рік старшого товариша по службі.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17-ти та 20-ти років. Під час хмільного застілля менша за віком дівчина вирішила спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири. Вона взяла зброю до рук і сталися постріли. Кулі влучили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці.

З місця скоєння злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та кілька магазинів із набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі, що становлять інтерес для слідства. Усі речові докази правоохоронці направили на експертизу.

За цим фактом слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 розпочали провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, якою кваліфікують вбивство з необережності. Правоохоронці з'ясовують усі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем проживання у його товариша. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: