НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині чоловік під час сварки вирішив постріляти у повітря

На Одещині чоловік під час сварки вирішив постріляти у повітря

На Одещині чоловік під час сварки вирішив постріляти у повітря
Читати grad.ua у  

Подія сталася 2-го жовтня у Білгород-Дністровському районі. Близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в одному із сіл Маразліївської територіальної громади стріляє невідомий чоловік.

На місці події хлопця правоохоронці не застали, але оперативно встановили його особу та розшукали за місцем мешкання у сусідньому населеному пункті. Як з’ясувалося, 21-річний чоловік здійснив постріл з пістолета у повітря з вікна свого автомобіля, коли сварився з дівчиною, яка не відпускала його додому. Унаслідок події ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили зброю з набоями, схожу на сигнальний шумовий пістолет з холостими набоями, та стріляну гільзу. Їх направили на експертизу для встановлення точного походження. Дії чоловіка, який стріляв на вулиці з пістолета, кваліфіковані слідством як хуліганство. За результатами експертизи вирішуватиметься питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру.

Зазначимо, що скоєне для молодика може обернутися штрафом від 17 000 до 34 000 гривень, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: