НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Одесит вирішив позбавити собаку від мук

Одесит вирішив позбавити собаку від мук

Одесит вирішив позбавити собаку від мук
Читати grad.ua у  

Поліцейські розшукали чоловіка, який завдав ножових поранень собаці, що призвело до загибелі тварини.

Інцидент стався 11 вересня ввечері біля ринку на вулиці Героїв Крут, де, за словами очевидців, невідомий чоловік завдав кілька ударів ножем у шию собаці породи китайська-чубата, який від отриманих поранень незабаром помер.

Співробітники поліції провівши низку слідчих заходів встановили особу, причетну до правопорушення. 49-річний житель Одеси. Чоловіка розшукали за місцем проживання та вилучили у нього можливе знаряддя злочину, яке буде направлено на експертизу.

За словами правопорушника, пес йому здався хворим і нещасним, тому він вирішив полегшити його муки, позбавивши життя ножем, який постійно носив при собі.

Правоохоронці встановлюватимуть усі обставини події, у справі призначено низку експертиз, зокрема судово-ветеринарну. Вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру в жорстокому поводженні з тваринами, що призвело до загибелі собаки.

Санкція частини 1 статті 299 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: