НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі теплішає до +15

В Одесі теплішає до +15

погода в Одессе
погода в Одессе |  фото: Сергей Грищук
Читати grad.ua у  

Сьогодні вдень стовпчики термометрів подекуди можуть покажуть до 12 градусів вище нуля. У народному календарі 22 лютого відзначено багатьма прикметами. Так морозний день сьогодні до довгих холодів, а якщо ніч темна та беззоряна – навпаки, весна буде ранньою.

Цього дня українці гуляли останні до літа весілля, готувалися до городнього сезону, закуповували насіння для посіву та зерно на корм тваринам, а також купували пташенят та молодняк худоби. Повністю йшла підготовка до весни. Погода вже нагадувала весняну - розпускалися перші проліски і дедалі частіше з'являлося сонце.

Синоптики, найближчими днями вже очікують на значне підвищення температури в Одесі та області. З 23 лютого на погоду одеського регіону впливатиме улоговина циклону під назвою Вів'єн, яка поширюється із північного заходу. 23-24 лютого буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Вітер південний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-17 м/с. Температура вночі 3-8 ° тепла, вдень 9-14 ° тепла.

25 та 26 лютого утримається хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Температура вночі 2 -7 ° тепла, вдень 7-12 ° тепла, місцями до 15 ° тепла.

Рекордне для лютого тепло синоптики спостерігали 16 лютого 2016 - того дня зафіксували до 19,2 градуса тепла.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: