НОВИНИ ГРАД » Новини » Погода в Одесі: після похолодання повернеться тепло

Погода в Одесі: після похолодання повернеться тепло

Погода в Одесі: після похолодання повернеться тепло
Читати grad.ua у  

Новий робочий тиждень зустрів одеситів похолоданням. Вчора дощі накрили майже всю країну, після цього температура повітря різко знизилася, подекуди – до нічних заморозків. Проте, за прогнозами ситноптиків, вже із середини тижня в Україну повернеться тепло, і запанує бабине літо.

В Одесі сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Очікуються шквали до 15-17 м/с. Температура вранці +6 +8°, а вдень стовпчики термометрів покажуть +13 +15°. Повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

У вівторок синоптики також обіцяють хмарну погоду з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 12-17°.

У середу, 11 жовтня, варто чекати на потепління. Буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер зміниться на південний, 9-14 м/с. Стовпчики термометрів покажуть вдень +15 +20 градусів, а вночі +3 +8 градусів.

У четверг та п'ятницю попередньо без істотних опадів. Температура вночі +8 +13°, вдень температура підніметься місцями до +24 градусів.

Однак синоптики вважають, що справжнє тепло зайде в Україну трохи згодом. І температура наростатиме поступово. Прихід справжнього бабиного літа прогнозують лише з другої половини жовтня.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: