НОВИНИ ГРАД » Новини » По весняному теплий лютий в Одесі

По весняному теплий лютий в Одесі

По весеннему теплый февраль в Одессе
Читати grad.ua у  

Останній зимовий місяць – лютий уже показав себе здебільшого м'яким і комфортним, перший його тиждень був саме таким. Далі синоптики також обіцяють доволі теплу погоду, яка буде зумовлена переважанням поля зниженого тиску.

8 лютого по Одесі та області очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Повітряні потоки переважатимуть південно-західної чверті 9-14 метрів на секунду. Завдяки інтенсивному надходженню теплого та вологого повітря середземноморського та атлантичного походження температурний фон в Україні очікується аномально високим. Температурні показники вночі по місту 5-7 тепла, вдень +13-15. В області температура вночі 2-7 з плюсом, вдень приземний шар повітря прогрівається до 13-18 тепла, на півночі 5-10.

На автошляхах Одеської області вночі та вранці місцями серпанок. Видимість до 2-ох кілометрів. 9 та 10-го лютого погодні умови будуть схожими. Очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-західний 9-14 метрів на секунду. Температура вночі 3 - 8 тепла, вдень до +14, а подекуди до +17. 11-12 лютого, також без істотних опадів, температура вночі до +10 тепла, вдень до +15, подекуди до +18 тепла.

Рекордне для лютого тепло синоптики спостерігали 16 лютого 2016 року – того дня зафіксували до 19,2 градуса тепла. Поки що це абсолютний максимум за всю історію спостережень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: