Новини Одеси 14.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 14 лютого 2024 року

Обірвалося життя Віктора Раду – беззмінного диктора нашого каналу. Актора Одеського театру юного глядача, кіноактора. Ми сумуємо разом із сім'єю та близькими Віктора Раду.

В Одеській області п'яний водій легковика не впорався з керуванням. Автомобіль з'їхав з дороги і врізався в бетонну огорожу. 

В Одеській області затримали браконьєрів, які виловили електровудкою риби на 370 тисяч гривень. 

«Ми сильні тільки, коли ми разом»: упевнений боєць 3-ї окремої штурмової бригади Андрій Петровський. Одесит став на захист України 24-го лютого 2022 року, починав із місцевого ТРО, потім перевівся до Третьої штурмової. 

Напередодні Дня операційної медсестри наші кореспонденти завітали до десятої міської клінічної лікарні та дізналися більше про цю важливу і одночасно складну професію. 

Вимагав гроші у перевізників зерна – в Одеській області за хабарі затримали патрульного поліцейського. 

В Одесі викрили та затримали на гарячому наркодилера, який продавав канабіс, амфетамін та інші психотропи. 

Під Одесою під час пожежі загинули десятки тварин – свині, кролики, кури та качки. 

Шедеври голландського портретиста Франса Гальса з колекції Одеського музею західного та східного мистецтва демонструються в Художньому музеї палацу Радзвілів у Вільнюсі. 

Якщо не достає робочого стажу для виходу на пенсію за віком, його можна докупити. Сума, за яку можна це зробити, змінюється – в залежності від розміру мінімальної зарплати. 

Закоханими можуть бути не тільки люди, а і тварини, впевнені в Одеському зоопарку. Традиційно на День Валентина серед пар у звіринці обирали найкращу. 

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: