Новини Одеси 09.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 9 лютого 2024 року

Вже майже два роки Українці перебувають під постійною загрозою ворожих обстрелів. Аби суттєво збільшити шанси на збереження життя, необхідно дотримуватися цілої низки правил поведінки та порад. А як діяти в екстрених випадках нам розповів інструктор з виживання Гліб Скоробогатов. 

8 лютого президент України підписав декілька указів, яким звільнив головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного, присвоючи йому звання Героя України. 

В Одесі затримали посередника, який вимагав 3 тисячі доларів від військовослужбовця за оформлення інвалідності. 

Задушив і закопав у лісі. В Одесі затримали чоловіка, який на Прикарпатті позбавив життя свою сестру. 

В Одеській області через несправний обігрівач загорівся приватний будинок. 

Багато цукерок та тістечка, напої з льодом, мінімум часу на чищення зубів, ухилення від візитів до стоматолога. А потім – питання – чому болять зуби? Головна проблема, говорять фахівці – ігнорування профілактики. 

Потрійна ДТП і двоє постраждалих. На Овідіопольській дорозі автомобіль БМВ виїхав на зустрічну смугу і протаранив дві машини.

Не типова ДТП сталася в Одеській області – мотоцикліст врізався у коня. 14-річний водій байка госпіталізований до медзакладу, тварина не постраждала. 

В Одеській області ліквідували нарколабораторію з обігом у 2 млн грн. 

Далеко не завжди відносини в парах бувають ідеальними. Іноді треба просто розмовляти один з одним та шукати причини непорозуміння. Але є й випадки, коли разом жити неможливо, да й не треба. Для таких пар навіть є спеціальний день у лютому – День відмови від непотрібних стосунків. 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: