Новини Одеси 02.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 2 лютого 2024 року

Питання про участь жінок у встановленні миру і протидії насильству обговорили в Одесі учасники Міжнародної конференції «Жінки. Мир. Безпека: сучасні правові виклики». 

Дефіцит кадрів, безліч вакансій, борги населення, додаткова робота з ліквідації наслідків ворожих атак. Під час війни проблем у одеських комунальників суттєво збільшилося – розповів директор Департаменту міського господарства Леонід Гребенюк.

Ті одесити, хто після 1-го січня 2024-го року іде на військову службу – як мобілізовані, так і контрактники – можуть одержати одноразову грошову допомогу в розмірі 20 тисяч гривень. Таке рішення було затверджено депутатами міськради. 

2,5 тисячі доларів за подорож до Молдови. Прямо на кордоні правоохоронці затримали «провідника» і двох ухилянтів.

А в Подільському районі за допомогою дронів і фотопасток затримали цілу групу ухилянтів. 

У Міжнародний День Робінзона Крузо – героя відомого на весь світ пригодницького роману, наші кореспонденти запитали у мешканців Одеси – чи хотіли б вони, хоча б на деякий час пожити далеко від цивілізації та відпочити від активного сучасного життя. 

До будь-яких небезпечних ситуацій треба готуватися заздалегідь і в разі чого дотримуватися нескладних, але водночас важливих правил. 

В Одесі судитимуть поліцейського, який відкрив мережу борделів для іноземців у центрі міста. 

Скоїла крадіжку у продуктовому магазині, а потім запропонувала хабар, аби не опинитися у в'язниці. За спробу підкупу поліцейського затримали мешканку Болградського району.

В Одеській області службова вівчарка виявила порушника. Чоловік на надувному човні планував дістатися берегів Румунії.

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: