Новости Одессы 24.08.2022

Новости Одессы 24.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

24 серпня Україна відзначає 31 День своєї Незалежності.

Із Днем Незалежності українців привітав Президент України. Володимир Зеленський звернувся до вільного народу незалежної країни, яка вже вісім років відстоює свою свободу та незалежність.

24 серпня відбулося засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. На честь національного свята на ньому також вручили нагороди відомим журналістам, медіаекспертам та провідним мовникам країни. За успішну роботу на інформаційному фронті почесну грамоту Національної ради з питань телебачення та радіомовлення отримав голова правління Національної асоціації медіа, директор нашої телерадіокомпанії – Анатолій Балінов.

Одеситам може надати можливість помилуватися останками крейсера Москва – того самого, якого спочатку було послано, а потім і відправлено за відомим напрямом українськими захисниками. Про це розповіли у мерії. Уламки російського військового корабля планують представити в музеї просто неба на 411-й батареї до дня міста.

У День Незалежності України перед будинком Одеської військової адміністрації відкрилася нова художня інсталяція – «Дітинство 2022».
День незалежності на Півдні України розпочався із російських атак. Вночі окупанти активно обстрілювали Миколаївську область.

Україна продовжує свою місію у боротьбі із глобальним голодом. За 22 дні з початку роботи «Зернового коридору» з морських портів вийшли вже 33 судна, на борту яких майже 720 тисяч тонн української агропродукції.

На думку експертів зернового ринку, відкриття торгового коридору дозволило не лише вирішити проблеми продовольчої безпеки країн Африки та Азії, а й урятувати від банкрутства український агробізнес.

Одесити та гості міста вітають Україну з Днем Незалежності. Цього року це свято сприймається по-особливому.

Наші кореспонденти також розпитали одеситів щодо святкування Дня Незалежності наступного року. І дізналися, якою вони бачать нашу державу після перемоги.

Масові заходи у святкові дні в Одесі під забороною І все ж таки кожен постарався відзначити День Незалежності України – по-своєму. Свою любов до країни юні спортсменки міста та області висловили своїми виступами – на турнірі з художньої гімнастики під назвою «Джавелінка», присвяченому національним святам.

Події

Кримінальна відповідальність за жарти про «російські берези». В Одесі затримали чергових провокаторів та любителів російського світу.

Ще одного колаборанта та прихильника збройної агресії РФ затримали співробітники СБУ.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: