Новини Одеси 23.08.2022

Новини Одеси 23.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

23 серпня в Україні відзначають День Державного Прапора.

23 серпня офіційно проголошено днем ​​Державного прапора України спеціальним Указом Президента у 2004 році. В Одесі до святкування приєдналися і правоохоронці – і вранці у вівторок урочисто підняли прапор одеської набережної.

Осторонь вітань не залишилися і співробітники поліції охорони.

Термінова медична допомога сьогодні – один із ключових та завантажених напрямків роботи, кажуть лікарі. Машини швидкої допомоги забирають таких пацієнтів та везуть до лікарні. Як медикам вдається справлятися з навантаженням – дізнавалася наша знімальна група.

Спочатку ковид, потім війна. Ситуація країни незмінно відбивається на роботі медиків. У відділенні інтенсивної терапії, з огляду на попередні два з половиною роки пандемії, кажуть – сьогодні в очікуванні нової хвилі.

В Одеській театральній школі сподіваються, що у новому навчальному році зможуть вийти на навчання очно. Цілу весну творчим учням довелося залишатися на дистанційній формі навчання.

Під час воєнного стану в Україні заборонили стягнення майже всіх боргів. Єдиним винятком залишилися аліменти – адже питання утримання дітей у війну є особливо критичним.

Одеська обласна військова адміністрація офіційно повідомила, що «довга» комендантська година на час святкування Дня Незалежності не вводитиметься.

Події

Вбив знайому, розчленував і викинув тіло у сміттєвий бак. В Одесі затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві, чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

Смертельна ДТП на Водопровідній – легковий автомобіль збив двох людей.

Двоє мешканців Одеської області загинули під час пожежі у житловому будинку.

На Одещині затримали чоловіка, який намагався продати гранату за дві тисячі гривень.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: