НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одеський «Чорноморець» розгромив «Металіст 1925»

Одеський «Чорноморець» розгромив «Металіст 1925»

Одесский «Черноморец» разгромил «Металлист 1925»
Читати grad.ua у  

У межах 28-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги відбувся поєдинок між одеським «Чорноморцем» та «Металістом 1925». Поєдинок проходив в Одесі на стадіоні Чорноморець. Об этом сообщает пресс-служба ФК.

Зазначається, що на початку зустрічі кілька небезпечних ударів завдали футболісти харківського клубу.

Вже на 2-й хвилині після кутового Юсов пробив головою з 8 метрів поряд зі стійкою, на 12-й Капінус «вистрілив» від кута штрафного майданчика. На 14-й хвилині «Металіст 1925» почав рятувати Мозиль, який парирував удар Путрі в ближній кут воріт. На 21-й хвилині Безуглий ногою влучив у груди Авагімяну і цілком слушно побачив перед собою червону картку. На реалізацію чисельної переваги у «моряків» пішло півтайму.

Незабаром в атаку пішли «моряки»: перший удар нашого хавбека Васильєва парирував голкіпер гостей, другий став гольовим - 1:0.

Після перерви з реалізацією у «моряків» справа налагодилася. Комбінація Авагімян-Путря-Бойчук -Штогрін змінила рахунок на 2:0. Прохід Бадібанги до лицьової лінії та діагональний простріл вільного від опіки Бойчука – 3:0.

За чверть години до закінчення матчу був шанс «розмочити» рахунок у гостей, але чудово зіграв воротар «моряків».

Одесити піднялися на 7-ме місце, а харківський клуб втратив математичні шанси вийти на 12-те, рятівне місце. Зараз вони замикають таблицю, сподіваючись вийти у зону перехідних матчів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: