НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » «Чорноморець» вперше за 10 років виходить до півфіналу Кубка України

«Чорноморець» вперше за 10 років виходить до півфіналу Кубка України

«Чорноморець» вперше за 10 років виходить до півфіналу Кубка України
Читати grad.ua у  

Одеським «морякам» таки вдалося перервати неприємну для себе традицію і завдяки хет-трику найкращого бомбардира команди Андрія Штогріна та голу Олександра Васильєва розгромити «Зорю» і вперше з 2014 року пробитися до півфіналу Кубка країни.

У середу, 1 листопада, в Одесі відбувся матч 1/4 фіналу Кубка України сезону-2023/24. Одеський «Чорноморець» із великим рахунком обіграв луганську «Зорю». Матч завершився з рахунком 4:1.

Про це повідомили в пресслужбі футбольного клубу.

Ще в першому таймі команда Романа Григорчука двічі забила у ворота луганського клубу. Дубль оформив Штогрин, відзначившись на 21-й і 33-й хвилинах.

Після перерви одесити довели справу до розгрому. На 58-й хвилині Олександр Васильєв відправив третій м'яч до сітки воріт луганців, а на 72-й хвилині Штогрин зробив хет-трик. «Зоря» змогла відповісти лише голом престижу, який на 80-й хвилині забив Едуардо Герреро.

Свій наступний матч «Чорноморець» зіграє 5 листопада. В рамках 13-го туру чемпіонату України одесити зустрінуться з харківським «Металістом 1925». А свого суперника по 1/2 фіналу «моряки» дізнаються після проведення всіх матчів стадії 1/4 і жеребкування.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: