НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Футбольний клуб «Чорноморець» залишили одразу 11 гравців

Футбольний клуб «Чорноморець» залишили одразу 11 гравців

Футбольний клуб «Чорноморець» залишили одразу 11 гравців
Читати grad.ua у  

Угоди з одеським клубом «Чорноморець» закінчилися у Дмитра Непогодова, Євгена Паста, Євгена Селіна, Максима Білого, Сергія Політіло, Олександра Гладкого, Євгена Задої, Олександра Демченка, Артура Авагімяна, Данила Алефіренка та Дмитра Юсова.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook ФК «Чорноморець».

У публікації клуб подякував гравцям за те, що вони стали важливою частиною історії футбольного клубу «Чорноморець», уболівальники якого завжди пам'ятатимуть внесок футболістів у перемоги та яскраві матчі.

Керівництво «моряків» вже знайомить шанувальників гри мільйонів з новичками клуба. Так новим голкіпером «Чорноморця» став Олег Білик. Молодий, але вже досвідчений воротар підписав контракт з одеситами на 2 роки. Більшу частину кар'єри вихованець тернопільської воротарської школи провів в ФК «Олександрія». Другу частину сезону УПЛ 22/23 Олег провів в «Інгульці». Загалом в минулому сезоні на рахунку Білика 17 ігор, 5 з яких без пропущених м'ячів.

Олег БіликЩе один новачок-голкіпер Олексій Шевченко останні роки  провів в оточенні найсильніших голкіперів України - Андрія Пятова та Анатолія Трубіна. Сильні сторони Олексія - гра на лінії та вміння обрати правильну позицію під час небезпеки у власних воріт.

Олексій Шевченко



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: