НОВИНИ ГРАД » Новини » TENET: залишайтеся на зв'язку у будь-якій ситуації
TENET: залишайтеся на зв'язку у будь-якій ситуації
Читати grad.ua у  

Високошвидкісний безперебійний інтернет для всіх і кожного. Не лише у великих населених пунктах, а й у невеликих селах та смт. Інтернетизація в Україні і, зокрема, в Одеській області йде повним ходом навіть у війну.

У Великодальницькій ОТГ вже понад тисячу абонентів підключено до мережі – завдяки роботі телекомунікаційної компанії TENET. Глава громади Денис Ткаченко зазначає, що розвиток ринку інтернет-зв'язку несе переваги насамперед для мешканців.

Компанія TENET зайшла у село Великий Дальник у 2019-му році. Саме звідси почали будувати розподільчу мережу – пояснює голова абонентського відділення «Біляївське» Олег Бродар.

У воєнний час довелося зіткнутися з деякими труднощами, але тенетівці швидко повернулися до звичного режиму. І сьогодні продовжують свою місію, забезпечуючи мешканцям регіону якісний доступ до мережі інтернет.

З початку війни компанія реалізує соціальний проэкт «Інтернет у бомбосховищі». Укриття, паркінги та підвали безкоштовно підключають до мережі – для цього потрібно лише роутер та один дзвінок до кол-центру, щоб залишити заявку. У Великому Дальнику бомбосховища обладнали точкою Інтернет-доступу практично відразу після початку повномасштабного вторгнення.

Під час повітряних тривог у бомбосховищі від обстрілів ховаються не лише місцеві жителі, а й люди, які були змушені тимчасово залишити свої будинки через військові дії та перебралися до одеської області. Після 24-го лютого Великодальницька громада прийняла понад півсотні внутрішніх переселенців.


Схожі новини

Коментарі