НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одеські спортсмени завоювали 6 медалей на чемпіонаті України

Одеські спортсмени завоювали 6 медалей на чемпіонаті України

Одесские спортсмены завоевали 6 медалей на чемпионате Украины
Читати grad.ua у  

Солідний медальний доробок в активі спортсменів Центру олімпійської підготовки в Новій Долині. На змаганнях зі стендової стрільби, які проходили у Києві з 27 по 31 березня одесити вибороли 3 золоті, 2 срібні і 1 бронзову медалі на круглому стенді. В особистому турнірі переможницею стала Ірина Маловічко, срібло - у Вікторії Науменко, а Іван Лоік - завоював бронзу.

Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області. В міксті першими стали Вікторія і Олексій Науменко, а Ірина з Іваном Лоіком завоювали срібло. Переможцем серед юніорів став Іван Рагуля.

В особистому турнірі серед жінок Ірина Маловічко показала в кваліфікації 113/125. У фінальній частині Ірина набрала 53/60 і добилася впевненої перемоги. В чоловічому турнірі Іван Лоік, який поступився лідерам кваліфікації сім очок, у фіналі конкурував за срібло з Максимом Півнем з Києва, але все ж таки поступився. В міксті сімейний дует Вікторії і Олексія Науменко набрав 130 очок за підсумком 3-х серій (63 і 67 відповідно). 125 – в активі Ірини Маловічко і Івана Лоіка.

Зазначимо, що з 19 по 29 квітня в Досі відбудеться олімпійський кваліфікаційний турнір, в якому візьмуть участь Ірина Маловічко і Микола Мільчев.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: