НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одесити завоювали «золото» на чемпіонаті України зі стендової стрільби
Одесити завоювали «золото» на чемпіонаті України зі стендової стрільби
Читати grad.ua у  

Одеські спортсмени завоювали дві золоті медалі у фіналі Кубку України зі стендової стрільби, які відбувся в Обухові. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

Серед чоловіків дві перші сходинки посіли Олексій Науменко і Іван Лоік. Олексій в кваліфікації став четвертим (110 вражених мішеней), хоча розпочав з максимальної серії (25/25). Втім, у фіналі, який проводився за правилами Кубку світу, вже після першої серії він захопив лідерство (19/20), відірвавшись від Івана Лоіка на 3 мішені, і впевнено довів справу до перемоги: 55 «тарілочек» із 60-ти. Іван «срібну» позицію також не віддав – 49/60.

Одеські спортсмени завоювали дві золоті медаліУ змаганнях серед жінок Вікторія Науменко здобула перемогу в більш напруженій боротьбі. У фіналі вона після першої серії поступалася львів’янки Валерії Бартишевій 4-ма мішенями, але в наступних 4-х серіях припустилася лише одного промаху (39/40), що дозволило їй святкувати перемогу – 53 проти 51 у Бартишевої.

Майстри стендової стрільби на чемпіонаті представляли Центр олімпійської підготовки в Новій Долині.

Одеські спортсмени завоювали дві золоті медалі_1У НОК зазначили, що срібна призерка чемпіонату світу-2023, володарка єдиної поки що для Одеської області олімпійської ліцензії на Ігри-2024 Ірина Маловічко, фінал Кубку України пропускала.


Схожі новини

Коментарі