НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одесити завоювали «золото» Кубку України зі стендової стрільби
Одесситы завоевали «золото» Кубка Украины по стендовой стрельбе
Читати grad.ua у  

Одеські спортсмени завоювали 2 золоті медалі на етапі Кубку України зі стендової стрільби «Кубок Галичини», який відбувся у Львові 1-3 березня. Всього одеські стрілки вибороли на круглому стенді 5 медалей (2 золоті, 1 срібну і 2 бронзові). Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

Золоті медалі в активі Вікторії Науменко у змаганнях серед жінок і збірної Одеської області у складі Олексія Науменка, Івана Лоіка і Івана Рагулів у командному турнірі. Срібна медаль у Ірини Маловічко, бронзові - у 17-річного Івана Рагулі вихованця київської школи, який з цього року виступає за Одеську область, а також у юніора Павла Кузьменка.

Для Івана це перша така нагорода у змаганнях в категорії «дорослі», а завдяки особистому рекорду в кваліфікації (118/125) він виконав норматив майстра спорту України. Всі спортсмени представляють Центр олімпійської підготовки зі стендової стрільби в Новій Долині. Іван Рагуля також захищає честь КДЮСШ «Колос».

Зазначимо, що наступний для одеських спортсменів 1-й етап чемпіонату України відбудеться 27-31 березня в Обухові. А 22-30 квітня у Досі фінальний світовий відбір на Олімпійські ігри. Тут на кону буде 2 квоти. Володар ще однієї квоти визначиться на чемпіонаті Європи в італійському Лонато (15-27 травня).


Схожі новини

Коментарі