НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Спортсмени з Одещини вибороли медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики

Спортсмени з Одещини вибороли медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики

Спортсмены из Одесской области завоевали медали на чемпионате Украины по легкой атлетике
Читати grad.ua у  

Спортсмени із Одеської області завоювали дві медалі чемпіонату України, який проходив Львові. Всього у змаганнях взяли участь 15 легкоатлетів, які представляли 4 спортивні школи області.

Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеські області.

Срібним призером став 11-річний вихованець обласної СДЮШОР Омелян Герасимчук і 14-річний спортсмен СК «Подільськ» Тимофій Нападовський. Це перші медалі на чемпіонатах України в кар’єрі цих спортсменів.

Один з наймолодших учасників юнацького чемпіонату України Омелян Герасимчук став переможцем у стрибках з жердиною, показавши результат 2 м 80 см. Це його особистий рекорд. Крім того, він виконав норматив 1-го юнацького розряду. Упродовж змагань він також підкорив висоти 2 м 50 см (з 2-і спроби), 2 м 60 см і 2 м 70 см.

Тренер Омеляна, Наталія Забродська зазначила:

Чесно кажучи, ми не розраховували на медаль на цьому чемпіонаті. Але мені дуже щастить з людьми, які у моєму житті, бо в мене були чудові тренера. Крім того, є гарний стадіон «Динамо», манеж «Олімпієць». Мої вчителі були та є найкращі… Виступ на міжнародній арені подарував друзів, які допомагають і зараз. Я щаслива, що маємо можливість передавати ці знання нашім дітям. Ми беремо найкраще та найцінніше на нашому шляху. Дякую всім, хто сприяв завоюванню медалі.

Бронзову медаль 14-річний легкоатлет із Подільська Тимофій Нападовський завоював в штовханні ядра, відправивши снаряд на 12 м 68 см, причому свого конкурента він випередив лише в останній спробі. Упродовж турніру Тимофій чотири рази покращував свій особистий рекорд, який складав 10 м 14 см: 11,32, 11,92, 11,43 і, нарешті, 12,68.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: