НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одесити стали срібними призерами юніорського «Гран-прі» з фігурного катання

Одесити стали срібними призерами юніорського «Гран-прі» з фігурного катання

Одесситы стали серебряными призерами юниорского «Гран-при» по фигурному катанию.
Читати grad.ua у  

В Анкарі одеські фігуристи Ірина Підгайна, якій 24 вересня виповниться 16 років, і 20-річний Артем Коваль перемогли в ритмічному танці, набравши рекордну для себе суму балів 63,63, але в діапазоні п’яти балів було відразу п’ять пар, тож все мало вирішитися у довільному танці. Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

У другому виді програми Ірина та Артем показали третій результат (93,38 бали) і в підсумку поступилися переможцям - Дар’ї Грім та Міхаілу Савіцкому з Німеччини, які є бронзовими призерами минулорічного чемпіонату світу, лише 1,19 бали. Німці в довільній програмі набрали 97,31 бали. На 3-му місці в Анкарі Хана Марія Абоян та Даніл Веселухін (США).

Минулого сезону Ірина з Артемом стали переможцями етапу «Гран-прі» в Будапешті і ще чотирьох міжнародних турнірів – «Budapest Trophy», «Pavel Roman Memorial» (Оломоуц), «Bosphorus Cup» (Стамбул) і «Ephesus Cup» (Ізмір).

Нагадаємо, що танцюристи є вихованцями одеської СДЮСШОР «Крижинка», до повномасштабного нападу РФ на Україну вони тренувалися в Одесі у Олени Онищенко. Нині з талановитим дуетом працює у Відні харківський фахівець Галина Чурілова. Також до тренерської команди входять також відомі українські танцюристи Олександра Назарова та Максим Нікітін.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: