НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Рибалка на «Тузлівських лиманах» обійдеться браконьєру у 315 тисяч гривень

Рибалка на «Тузлівських лиманах» обійдеться браконьєру у 315 тисяч гривень

Рыбалка на «Тузловских лиманах» обойдется браконьеру в 315 тысяч гривен
Читати grad.ua у  

Результатом роботи слідчих став обвинувальний вирок суду відносно жителя Білгород-Дністровського району за браконьєрство на території Національного природного парку «Тузлівські лимани». Про це повідомили у  ГУ НП України в Одеській області.

31-річного жителя Лиманської територіальної громади викрили у березні минулого року в акваторії озера Джантшейське, що входить до складу Національного природного парку «Тузлівські лимани». Чоловік сітками з човна виловив 128 одиниць різних видів риби, серед яких карасі, сазани, окуні.

Правоохоронці вилучили у якості речових доказів заборонене знаряддя лову, човен та водні біоресурси, які передали на зберігання до спеціалізованого приватного підприємства. За результатами проведеної інженерно-екологічної експертизи, сума завданих правопорушником державі збитків склала майже 290 тисяч гривень.

Порушника судили за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України, суд визнав його винним, призначив покарання у вигляді штрафу у 25,5 тисячі гривень та зобов’язав відшкодувати завдані державі збитки. Також суд визначив долю речових доказів – човен, сітки та рибу конфісковано в дохід держави.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: