НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі чоловіку та жінці загрожує в'язниця за нанесення ножових поранень

В Одесі чоловіку та жінці загрожує в'язниця за нанесення ножових поранень

В Одессе мужчине и женщине грозит тюрьма за нанесение ножевых ранений
Читати grad.ua у  

Пізно ввечері 31-річний містянин приїхав до свого знайомого і на вулиці біля багатоповерхівки почав гучно кликати його. 21-річний мешканець будинку зробив зауваження незнайомцю, що дуже його обурило. В ході словесної перепалки старший за віком чоловік дістав з кишені ніж і вдарив ним опонента у груди, спричинивши йому ножове поранення грудної клітки з проникненням у плевральну порожнину.

А 49-річна одеситка вдома через побутові непорозуміння почала сваритися з 27-річною донькою. У гніві мати схопила кухонний ніж та завдала доньці тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани грудної порожнини та живота.

Лікарі госпіталізували потерпілих до медичних закладів, про що сповістили поліцію. Правоохоронці встановили обставини подій та вилучили речові докази, у тому числі ймовірні знаряддя злочинів.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння. На час слідства суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а жінці – нічного домашнього арешту. За скоєне їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

В Одесі чоловік та жінка понесуть кримінальну відповідальність за спричинення тяжких тілесних ушкоджень


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: