НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Через давню образу: на Одещині п’яна жінка вдарила сусіда ножем

Через давню образу: на Одещині п’яна жінка вдарила сусіда ножем

Из-за давней обиды: в Одесской области пьяная женщина ударила соседа ножом
Читати grad.ua у  

Подія сталася у жовтні за місцем мешкання правопорушниці, в одному із сіл Вигодянської сільської громади. Повідомляє Нацполіція Одещини. Поліцейським повідомили лікарі, що госпіталізували чоловіка з двома проникаючими колото-різаними пораненнями живота з множинними наскрізними ушкодженнями тонкого кишківника.

Встановлюючи обставини, за яких громадянин отримав дані тілесні ушкодження, правоохоронці з’ясували наступне. Він був у гостях у сусідів, де розпивав з подружньою парою алкогольні напої. Коли господар пішов спати, господиня з сусідом продовжили посиденьки і в ході розмови згадали старі образи один на одного. Почався конфлікт, під час якого чоловік почав розмахувати дерев’яною палицею, а жінка взяла кухонний ніж та нанесла декілька ударів гостю у живіт.

Отримавши ножові поранення, постраждалий пішов додому, а наступного дня звернувся до медичного закладу, пояснюючи, що у стані алкогольного сп’яніння не відчував сильного болю.

З місця події поліцейські вилучили ніж, яким зловмисниця спричинила тілесні ушкодження сусідові, а її саму затримали. Слідчі висунули фігурантці обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння.
За скоєне жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: