НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » За зауваження отримав ножем у груди

За зауваження отримав ножем у груди

За замечание получил ножом в грудь
Читати grad.ua у  

Про подію в поліцію повідомили очевидці. Правоохоронці встановили, що на Адміральському проспекті чоловік прогулювався із собакою та зробив зауваження підліткам, які шуміли на дитячому майданчику. Одному з юнаків зауваження не сподобалося, і він почав сперечатися із перехожим.

Суперечка переросла в бійку, під час якої підліток дістав ножа і завдав чоловікові кілька ударів у груди. Після вчиненого правопорушник втік, а зброю злочину викинув дорогою.

Потерпілого чоловіка лікарі госпіталізували до медичного закладу з трьома проникаючими колото-різаними ранами задньої та передньої поверхні грудної клітки. Нині його життю нічого не загрожує.

Поліцейські встановили особу підлітка та знайшли викинутий ним ніж, який подався на експертизу.

Як повідомили в поліції, хлопець уже досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність за цей злочин, тому відповідатиме за свої дії. Йому загрожує покарання від п'яти до восьми років ув'язнення. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство продовжується під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: