НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі затримали чоловіка за підозрою у замаху на вбивство дітей і дружини

В Одесі затримали чоловіка за підозрою у замаху на вбивство дітей і дружини

Читати grad.ua у  

Учора ввечері до "швидкої" зателефонувала дитина і розповіла про бійку між батьками, лікарі, зі свого боку, повідомили про подію в поліцію. Прибувши за вказаною медиками адресою, правоохоронці побачили біля будинку 15-річного хлопця та його 8-річну сестричку. Діти розповіли, що мама з татом побилися і зараз перебувають у квартирі. На жаль, їм також дісталося від батька. Підліток відчинив двері до помешкання, і в коридорі правоохоронці з лікарями виявили непритомного чоловіка з двома ножами в руках, жінка ховалася в кімнаті під ліжком, розповіли в поліції.

Медики доправили всю родину до лікарні. Жінці діагностували проникаюче колото-різане поранення грудної клітки з ушкодженням діафрагми, печінки, множинні колото-різані рани обличчя, шиї, руки, внутрішньочеревну кровотечу. Вона в реанімації у важкому стані.

Син отримав різані рани рук і множинні садна тулуба та кінцівок, а донька - забій черевної стінки. Зараз здоров'ю дітей ніщо не загрожує, ними опікуються медпрацівники. У чоловіка гематоми та різані рани спини, після надання медичної допомоги його доставили в поліцію.

Попередньо слідчі встановили, що в день скоєння злочину глава сім'ї вживав алкогольні напої і на побутовому ґрунті між ним і дружиною стався конфлікт. Під час суперечки чоловік схопив кухонні ножі, якими став наносити хаотичні удари дружині. Дісталося і дітям.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили ножі та інші речові докази, які направлять на експертизу. Із затриманим чоловіком працюють слідчі.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідчі дії тривають.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: