НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали чоловіка, який ножицями і віделкою намагався вбити двох людей

На Одещині затримали чоловіка, який ножицями і віделкою намагався вбити двох людей

На Одещині затримали чоловіка, який ножицями і віделкою намагався вбити двох людей
Читати grad.ua у  

Подія сталася в одному з приватних домогосподарств Куяльницької ОТГ. Близько десятої години вечора до будинку 44-річної жінки прийшов нетверезий односелець, який заздалегідь підготував знаряддя для вчинення злочину – ножиці та виделку. Коли жінка відкрила двері, 22-річний молодик, без будь-яких причин, пояснень або претензій, завдав множинних ножових поранень господині та її 12-річній племінниці, спричинивши їм тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Житель Подільського району наніс господині множинні ножові пораненняУ лікарні дівчинці діагностували проникаюче поранення грудної клітки і внутрішніх органів, травматичний шок другого ступеню, а жінці – колото-різані рани різних частин тіла.

Зупинили молодика за крок до трагедії сусіди, які почули крики потерпілих. Вони подзвонили на спецлінії «102» та «103» і тримали чоловіка до приїзду правоохоронців. Зловмисника затримали, наразі він перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 15-ти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: