НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали членів злочинної групи, яка займалася вимаганням

На Одещині затримали членів злочинної групи, яка займалася вимаганням

На Одещині правоохоронці викрили членів етнічної злочинної групи
Читати grad.ua у  

Слідчі ГУНП в Одеській області спільно зі співробітниками СБУ встановили, що троє уродженців іноземної країни з кримінальним минулим за попередньою змовою з іншими наразі невстановленими особами висунули землевласнику вимогу сплатити їм понад 900 тисяч гривень нібито в якості погашення боргових зобов'язань перед іншою особою, яких в дійсності потерпілий не мав.

Спільники у телефонному режимі та під час особистих зустрічей погрожували чоловіку і членам його родини заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та фізичною розправою, а також знищенням сільськогосподарської техніки у разі відмови виконувати їхні вимоги.

Під тиском погроз потерпілий двічі передав зловмисникам гроші, які були у нього, в сумі 20 000 гривень та 500 доларів.

Не маючи можливості заволодіти відразу великою сумою коштів, правопорушники встановили графік, згідно з яким громадянин повинен був повертати їм решту «боргу».

Правоохоронці затримали двох чоловіків в віком 51 та 49 років. Їм загрожує до 12-ти років ув’язнення з конфіскацією майна. Ще одного фігуранта віком 29-ти років розшукують.

Наразі зловмисники перевіряються на причетність до інших аналогічних злочинів, тому поліцейські звертаються до громадян з проханням повідомляти до поліції за номером телефону (068) 318 22 26, якщо ви стали жертвою вказаних зловмисників.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: