НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі викрили чоловіка, який допомагав призовникам виїхати за кордон

В Одесі викрили чоловіка, який допомагав призовникам виїхати за кордон

В Одесі викрили чоловіка, який допомагав призовникам виїхати за кордон
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили одесита у сприянні незаконному переправленню громадян призовного віку через державний кордон України. Детективи слідчого управління ГУНП в Одеській області встановили, що 34-річний житель Одеси за попередньою змовою з наразі невстановленими особами, за грошову винагороду сприяє незаконному переправленню за межі України чоловіків віком від 18 до 60 років, виїзд яким заборонено в умовах воєнного стану.

  Викрили одесита, який допомагав призовникам виїхати за кордон_1Затримали зловмисника «на гарячому», коли той організовував чергову зустріч із військовозобов'язаним, під час якої чоловік і отримав обумовлену грошову винагороду у сумі 7 тисяч доларів та 40 тисяч гривень за обіцянку надати тимчасове посвідчення військовозобов'язаного та довідку військово-лікарської комісії з відміткою непридатності до військової служби, що дає право законно перетнути державний кордон України.

Слідство продовжується, правоохоронці встановлюють повне коло осіб, причетних до цього злочину. Одеситу, за організовану схему, тепер загрожує до дев'яти років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: