НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі інспектор поліції за гроші «допомагав» оформлював дозволи на зброю

В Одесі інспектор поліції за гроші «допомагав» оформлював дозволи на зброю

В Одесі інспектор поліції за гроші «допомагав» оформлював дозволи на зброю
Читати grad.ua у  

Інспектора сектору протидії домашньому насильству одного з одеських районних управлінь поліції викрили на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

В Одесі інспектор поліції за гроші надавав дозволи на зброю Поліцейський налагодив схему незаконного заробітку шляхом надання своїх «послуг» в оформленні дозвільних документів на зброю.

Він підшукував «клієнтів», бажаючих придбати вогнепальну зброю, та за винагороду пропонував свою допомогу у «спрощенні» процедури отримання дозволу. При цьому зазначав, що без його участі та впливу на рішення колег, отримати «позитивний» результат з цього питання буде доволі складно.

В Одесі інспектор поліції за гроші надавав дозволи на зброю_Свої «послуги» він оцінював від 100 до 500 доларів США, в залежності від виду зброї.

В Одесі інспектор поліції за гроші надавав дозволи на зброю_1Наразі інспектору повідомлено про підозру, вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

В Одесі інспектор поліції за гроші надавав дозволи на зброю_2Встановлюються інші особи, причетні до схеми незаконного заробітку.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: