НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Більше 100 оборудок: в Одесі судитимуть наркодилерів

Більше 100 оборудок: в Одесі судитимуть наркодилерів

Более 100 сделок: в Одессе будут судить наркодилеров
Читати grad.ua у  

Учасники організованої злочинної групи збували наркотичний засіб канабіс та психотропні речовини амфетамін й Alfa PVP шляхом відправлення посилок по всій території України. Для пошуку «клієнтів» та обговорення з ними замовлень вони використовували соціальні мережі та мобільні додатки, а гроші за «товар» отримували на криптогаманці. 

Більше 100 оборудок задокументували поліцейські протягом кількох місяців. Загальний дохід зловмисників щомісяця становив більше 2 млн 250 тисяч гривень. Заробіток від протиправної діяльності окремими особами використовувався не лише для власних потреб, а й для розширення наркобізнесу.

До угруповання входили жителі Одеси віком від 24-х до 49-ти років. Кожен виконував свою роль – закупника, перевізника, фасувальника, розповсюджувача. Поліцейські вилучили наркотики та психотропи на загальну суму за цінами «чорного» ринку 1 млн 658 тисяч гривень, а також ваги, пакувальний матеріал, «чорнові» записи, гроші, телефони та автомобіль.

Трьом учасникам організованої злочинної групи та одному їхньому пособнику, який не був посвячений у всі оборудки, слідчі висунули обвинувачення залежно від їхніх ролей за кількома статтями Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікам загрожує до 12-ти років ув’язнення з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: