НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині виявили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

На Одещині виявили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

В Одесской области обнаружили нарколабораторию по изготовлению амфетамина
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили організоване злочинне угруповання, до складу якого входили троє чоловіків – 31-річний організатор та двоє його помічників 43-х та 51-го років. В одному з населених пунктів Роздільнянського району, у домоволодінні найстаршого чоловіка, спільники облаштували «хімічну лабораторію», де виготовляли для збуту амфетамін.

У всіх членів організації були розподілені ролі – виготовлення амфетаміну, пошук покупців, обговорення обсягів та ціни, пакування й відправка. Психотроп продавали, пересилаючи під вигаданими іменами. Клієнтів знаходили у соцмержах, а гроші за «товар» брали на банківську картку. Зазначається, що з січня по квітень учасники злочинного угруповання виготовили декілька партій психотропу та збули замовникам.

Під час обшуків з підпільного «цеху» правоохоронці вилучили компоненти, прекурсори та спеціальне обладнання, необхідні для виготовлення психотропної речовини, готовий «продукт» вагою понад 1200 грамів та інші речові докази злочинної діяльності. Окрім того, в організатора були вилучені ще майже 70 набоїв калібру 5,45 мм до вогнепальної нарізної зброї та ручна граната іноземного виробництва.

Фігурантам повідомили про підозру. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 757 тисяч гривень. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк до 12-ти років з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: