НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині викрили велику нарколабораторію

На Одещині викрили велику нарколабораторію

На Одещині викрили велику нарколабораторію
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили та припинили діяльність потужної нарколабораторії на Одещині. Орієнтовна вартість вилученого наркотику за цінами «чорному ринку» становить близько 14 млн гривень. Повідомляє Одеська обласна прокуратура.

За даними слідства, двоє братів організували у Роздільнянському районі незаконне виготовлення та зберігання з метою збуту оптових партій психотропної речовини «Alfa-PVP».

Для ведення незаконного «бізнесу» спільники обладнали нежитлове приміщення своєї матері. «Товар» виготовляли на замовлення та збували через Телеграм-крамниці. Ділків затримали під час виготовлення психотропів.

Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, обладнання для виготовлення психотропної речовини, зокрема полімерні каністри та бочки з прозорою рідиною, лабораторні штативи, тестери для кислотності води, будівельні міксери, скляні колби, лійки, респіратори, рукавички та холодильники.

Крім того, вилучено майже 7,5 кг кристалічної речовини білого кольору, яка за результатом експрес-тесту містить наркотичний засіб креку (кокаїнової основи), а також 120 л наркотичної речовини в формі вільної основи та близько 200 л хімічних речовин.

Спільникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці також перевіряють причетність до оборудки неповнолітнього сина одного з підозрюваних та особи, яка перебуває у слідчому ізоляторі і підшукує адміністраторів телеграм-каналів з метою збуту психотропів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: