НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » 6 мільйонів гривень на місяць: в Одесі розкрили велику нарколабораторію

6 мільйонів гривень на місяць: в Одесі розкрили велику нарколабораторію

6 мільйонів гривень на місяць: в Одесі розкрили велику нарколабораторію
Читати grad.ua у  

Двоє громадян Молдови організували на території нашого міста виготовлення та збут амфетаміну у великих обсягах. Їх затримали вчора – повідомляють у поліції.

Правоохоронцями встановлено, що організували незаконний бізнес громадяни Республіки Молдова в двох орендованих приватних будинках, один з яких обладнали під нарколабораторію, фасувальний цех та склад.

Щомісяця фігуранти виготовляти близько 12 кг амфетаміну. Наркотики вони збували крупними партіями, а гроші отримували у криптовалюті. Такий незаконний бізнес приносив їм близько 6 мільйонів гривень доходу в місяць.

Вчора, 7 вересня, правоохоронці затримали правопорушників та провели обшуки за місцем розташування лабораторії, в помешканнях та автівках фігурантів. Під час обшуків було вилучено наркотиків на суму близько мільйона гривень: пакунки з розфасованим амфетаміном, 85 л та 31 кг прекурсорів, лабораторне обладнання, електронні ваги та мобільні телефони.

За вчинене зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення строком до 10-ти років із конфіскацією майна. Поліцейськими проводяться додаткові експертизи.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: