НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині викрили велику группу наркозбувачів

На Одещині викрили велику группу наркозбувачів

На Одещині викрили велику группу наркозбувачів
Читати grad.ua у  

Три наркомагазини та шість співробітників: придбати можна було кокаїн, героїн, амфетамін, метамфетамін, марки ЛСД, екстазі, канабіс та інші заборонені препарати.

Як з'ясували правоохоронці, бізнес організував 42-річний одесит. Він адміністрував 3 інтернет-магазини, де клієнти могли замовити широкий спектр наркотиків та психотропів. Замовлення відправлялися поштою на всій території країни, а гроші отримував на електронні гаманці.

На організатора працювали 5 співробітників: 4 фасували та розсилали наркотики поштою, а ще один займався адресною доставкою по місту. Щомісячний прибуток від наркобізнесу становив близько 4 мільйонів гривень.

Поліцейські затримали організатора незаконного бізнесу біля одного із поштових відділень, коли той намагався відправити партію товару замовникам. Під час обшуку за місцем проживання всіх фігурантів було вилучено близько 14 кілограмів наркотиків загальною сумою понад 8 мільйонів гривень: кокаїн, героїн, амфетамін, метамфетамін, канабіс, мефедрон та псилоцибінові гриби, 636 марок ЛСД, 370 пігулок. А також наркотичні солодощі, пакувальний матеріал, ваги, гроші, мобільні термінали, комп'ютерну техніку.

Усіх учасників наркоторгівлі затримали та звинуватили у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних речовин. Двом – в особливо великих розмірах. Слідство ще триває – повідомляють у поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: