НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Одесит обладнав лабораторію з виготовлення наркотику у своїй квартирі

Одесит обладнав лабораторію з виготовлення наркотику у своїй квартирі

Одессит оборудовал лабораторию по изготовлению наркотика в своей квартире
Читати grad.ua у  

Під час відпрацювання оперативної інформації, поліцейські встановили, що в одному з приватних домоволодінь у центрі Одеси місцевий житель займається виготовленням для подальшого збуту амфетаміну.

Затримавши зловмисника, поліцейські вилучили в нього пакетик з амфетаміном, що підтвердив експрес-тест. А під час проведеного обшуку домоволодіння вилучили обладнання, засоби та речовини, які використовувалися для виготовлення психотропу, а також близько 30 грамів речовини, схожої на амфетамін, і мобільний телефон фігуранта.

За попередніми даними слідства, за один повний цикл тривалістю дві доби фігурант міг виготовляти щонайменше 500 грамів психотропної речовини, що за цінами «чорного ринку» коштує 300 тис. гривень.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йдеться про незаконне виготовлення та зберігання психотропної речовини з метою збуту. Чоловікові загрожує покарання позбавленням волі на строк до десяти років із конфіскацією майна. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 800 тис. гривень.

Задокументували протиправну діяльність одесита співробітники управлінь карного розшуку та боротьби з наркозлочинністю спільно з детективами слідчого управління ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: