НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Житель Білгорода-Дністровського давав хабар прикордоннику, щоб той пропустив через кордон

Житель Білгорода-Дністровського давав хабар прикордоннику, щоб той пропустив через кордон

Житель Белгорода-Днестровского давал взятку пограничнику, чтобы тот пропустил через границу
Читати grad.ua у  

Поліцейські встановили, що 36-річний житель Білгорода-Дністровського запропонував інспектору прикордонної служби три тисячі доларів за надання йому можливості безперешкодно перетнути кордон з Республікою Молдовою поза межами пунктів пропуску.

Втім, про пропозицію хабаря охоронець кордону повідомив своєму керівництву. Поліцейські задокументували протиправні дії чоловіка та затримали його безпосередньо після передачі прикордоннику грошей. Кошти вилучили в якості речових доказів, а правопорушника затримали.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто дає таку вигоду, дії з використанням наданої їй влади та службового становища.

Цей злочин карається штрафом від 17 тисяч до 68 тисяч гривень або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: