НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали на хабарі посадовця Держспоживслужби

На Одещині затримали на хабарі посадовця Держспоживслужби

В Одесской области чиновника Госпотребслужбы задержали на взятке
Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські ліквідували корупційну схему та викрили її організатора. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

За даними слідства,  головний спеціаліст одного із відділів Одеського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Одеській області вимагав від чоловіка, який виявив бажання розпочати підприємницьку діяльність з виробництва напівфабрикатів, 1000 доларів неправомірної вигоди. Натомість гарантував не втручатися в роботу його фірми та не включати її до плану перевірок.

Посадовця затримали «на гарячому», одразу після отримання хабаря. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Підозрюваний поміщений до ізолятора тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: