НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » 1000 $ за постановку на облік сільгосптехніки

1000 $ за постановку на облік сільгосптехніки

1000 $ за постановку на облік сільгосптехніки
Читати grad.ua у  

Правоохоронці встановили, що працівник одного із підрозділів Головного управління Держспоживслужби на Одещині вимагає від громадян неправомірної вигоди.

За 1000 доларів США він обіцяв суб'єкту господарської діяльності зареєструвати та ухвалити на облік п'ять тракторів. У разі не надання зазначеної суми службовець погрожував підприємцю відмовити у реєстрації сільгосптехніки. Правопорушника затримали «на гарячому» одразу після передачі йому коштів.

Речові докази у фігуранта вилучили.

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Протиправну діяльність посадової особи задокументували слідчі відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань на Одещині ДСР НПУ під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: