НОВИНИ ГРАД » Новини » Заступника мера одного із міст на Одещині викрили на «відкатах»

Заступника мера одного із міст на Одещині викрили на «відкатах»

Заместителя мэра одного из городов Одесской области разоблачили на «откатах»
Читати grad.ua у  

Служба безпеки викрила на «відкатах» заступника міського голови – начальника управління житлово-комунального господарства однієї з місцевих громад на Одещині. Повідомляє пресслужба СБУ в Одеській області.

Чиновник в обмін на хабар обіцяв підприємцям перемогу у «будівельному» тендері, який фінансувався з бюджету міста. Сума неправомірної вигоди становила 10% від загальної вартості підряду. У разі відмови платити «відкат», посадовець погрожував створити бізнесменам штучні перешкоди під час розгляду та погодження тендерної документації.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання фігурантом грошей за «дозвіл» на проведення ремонту у приміщеннях мобілізаційного відділу міськради. Затримали чиновника під час передачі йому всієї суми хабаря.

Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмиснику загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: