НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Хотів звільнити підлеглого за відмову брати хабар: в Одесі викрили чиновника

Хотів звільнити підлеглого за відмову брати хабар: в Одесі викрили чиновника

Хотів звільнити підлеглого за відмову брати хабар: в Одесі викрили чиновника
Читати grad.ua у  

Комунальник хотів звільнити підлеглого за його відмову брати участь у «схемі» з розкрадання бюджетних коштів. Викрили начальника дільниці комунального підприємства оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області та слідчі слідчого управління обласної поліції.

Повідомили у ГУНП в Одеській області.

За даними поліцейських, посадові особи комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів. Відповідно до неї до підприємства фіктивно працевлаштовували громадян і нараховували їм заробітну плату.

Слідчі задокументували і факти хабарництва з боку начальника дільниці комунального підприємства. Один з його підлеглих відмовився брати участь в оборудці і той погрожував йому звільненням. Проте за неправомірну вигоду пообіцяв залишити підлеглого на посаді.

На підставі зібраних доказів начальникові дільниці комунального підприємства Одеської міської ради повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії, направлені на збір доказової бази у справі щодо розкрадання бюджетних коштів. Процесуальне керівництво у провадженнях здійснює Одеська обласна прокуратура.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: