НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одесит намагався домовитися з прикордонником за 8 000 доларів

Одесит намагався домовитися з прикордонником за 8 000 доларів

Одессит пытался договориться с пограничником за 8 000 долларов
Читати grad.ua у  

42-річний одесит пообіцяв знайомому організувати йому виїзд за межі України. Ціна вирішення питання – 8 000 доларів, які він запропонував прикордоннику за переведення «клієнта» через один із пунктів пропуску на державному кордоні з Молдовою.

Про отриману пропозицію прикордонник поставив до відома своє керівництво. І протиправні дії було припинено, зловмисників затримали на «гарячому».

Як повідомили в поліції, в обумовлений час організатор привіз на машині знайомого до контрольно-пропускного пункту на державному кордоні. 
Спочатку правоохоронці затримали ухильника безпосередньо, коли той передав прикордоннику перший транш неправомірної вигоди в сумі чотирьох тисяч доларів. А потім і самого організатора, коли він, будучи впевненим, що знайомий покинув країну, передав охоронцеві кордону ще чотири тисячі доларів.
Заходи проводили оперативники Управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України по Білгород-Дністровському прикордонному загону спільно зі слідчими Білгород-Дністровського районного відділу поліції та співробітниками Служби безпеки України.
Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Обом правопорушникам загрожує не менше чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Слідство триває.

 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: