НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » «Сімейний бізнес»: в Одесі затримали наркоторговців

«Сімейний бізнес»: в Одесі затримали наркоторговців

«Семейный бизнес»: в Одессе задержали наркоторговцев
Читати grad.ua у  

Подружня пара заробляла на життя розповсюдженням наркотиків. Під час патрулювання на одній із вулиць Приморського району співробітники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області викрили городянина з п'ятьма пакетиками канабісу.

Поліцейські з'ясували, що чоловік спільно зі своєю дружиною та ще однією, поки що невстановленою слідством особою, збувають наркотичні засоби та психотропні речовини на території міста шляхом закладок, а також відправляли «клієнтам» у різні регіони України.

Щойно поліцейські прибули до будинку цивільного подружжя для обшуку, жінка спробувала позбутися «товару», викинувши частину наркотиків з вікна.  Але зробити це непомітно їй не вдалося. Під час обшуку слідчі знайшли різноманітні ємності з речовинами рослинного та синтетичного походження, у вигляді цигарок та солодощів, а також пристрої для подрібнення, зважування та фасування «товару». Крім того, вилучили блокноти з «чорновими записами» та наліпки з посиланням на телеграм-канал, у якому зловмисники підшукували клієнтів. Усі вилучені речовини направили на експертизу. Фігурантів затримали, їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Повідомили у прес-службі облполіції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: