НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Наркобізнес через телеграм-канал

Наркобізнес через телеграм-канал

Наркобизнес через телеграм-канал
Читати grad.ua у  

В Одесі на вулиці Паустовського під час збуту «клієнту» п'яти грамів психотропної речовини PVP було затримано чоловіка та жінку. Також під час огляду прилеглої території поліцейські виявили 14 «закладок» зі схожою речовиною, які фігуранти встигли розкласти по схованках. Безпосередньо у жінки було виявлено ще кілька ємностей із різними речовинами рослинного та синтетичного походження.

За місцем проживання подружжя провели обшук, під час якого правоохоронці вилучили понад 200 грамів речовини, схожої на PVP, та кілька таблеток, схожих на екстазі, фасувальний матеріал, магніти, електронні ваги та інші речові докази.

Правоохоронці встановили, що чоловік адміністрував один із телеграм-каналів, де пропонував для продажу різні наркотичні засоби та психотропні речовини, а співмешканка йому допомагала їх збувати.

Усі вилучені речовини поліцейські направили на експертизу. Наразі чоловіку та жінці повідомлено про підозру. Чоловікові суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а жінці - цілодобового домашнього арешту. За скоєне їм загрожує до 10-ти років ув'язнення з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: