НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Поліцейські затримали одеситку, яка займалась наркотрафіком в особливо великих розмірах

Поліцейські затримали одеситку, яка займалась наркотрафіком в особливо великих розмірах

Полицейские задержали одесситку, которая занималась наркотрафиком в особо крупных размерах
Читати grad.ua у  

В Одесі наркокурʼєрку правоохоронці викрили біля одного з поштоматів у Київському районі міста, за допомогою якого жінка збиралась відправити «клієнтам» чергову партію «товару». Розповіли у ГУНП в Одеській області.

На місці слідчі вилучили у правопорушниці шість пакетів з PVP загальною вагою понад 100 грамів та два пакетики з амфетаміном масою 10 грамів.
А під час обшуку за місцем мешкання громадянки виявили решту забороненого асортименту: майже пів кілограма канабісу, 50 таблеток MDMA, більше кілограма PVP та 31 грам амфетаміну, а також засоби для пакування «товару».

Правоохоронці встановили, що психотропи та наркотики зловмисниця замовляла через інтернет-мережу, фасувала вдома і збувала поштою. Жінці повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах, психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу.

Їй загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють канал постачання до одеситки наркотиків та психотропів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: