НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі затримали молодика з великою кількістю наркотиків

В Одесі затримали молодика з великою кількістю наркотиків

В Одессе задержан молодой человек с большим количеством наркотиков
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили зловмисника на вулиці Варненській, щойно він отримав поштою посилку із забороненим «товаром». У молодика вилучили пакунок, який містив майже 80 грамів особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено – PVP.

Повідомляє пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Під час обшуку за місцем мешкання правопорушника поліцейські також виявили кілька пакетиків з особливо небезпечною психотропною речовиною - лізергідом (ЛСД, ЛСД-25), канабісом та амфетаміном. Разом з цим вилучили засоби для фасування наркотиків та прекурсорів: вакуумний пакувальник, електронні ваги, плівку, порожні полімерні пакети. У мобільному телефоні зловмисника була інформація, що підтверджує його протиправну діяльність.

Заборонені засоби молодик замовляв через один із месенджерів, отримував їх поштою, вдома фасував, а потім збував шляхом так званих закладок.

Одеські поліцейські викрили молодика у наркозлочині в особливо великих розмірах

Фігуранту повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, психотропної речовини та особливо небезпечних психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: