НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Печиво з метадоном: одесит відправив у СІЗО посилку з наркотичним засобом

Печиво з метадоном: одесит відправив у СІЗО посилку з наркотичним засобом

Печиво з метадоном: одесит відправив у СІЗО посилку з наркотичним засобом
Читати grad.ua у  

В Одесі затримали містянина, який відправив утриманцю слідчого ізолятора посилку з наркотичним засобом.

Повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Як розповіли правоохоронці, зловмисник, діючи з наразі невстановленими особами, підтримував зв’язки із приятелями, які потрапили до одеського слідчого ізолятора, отримував від них замовлення на поставку наркотиків, збирав бандеролі та відправляв адресатам поштою.

Після чергового дзвінка від друга, правопорушник у себе вдома просочив метадоном печиво і відправив замовнику у СІЗО. Коли посилка прибула за адресою, її вміст вилучили працівники слідчого ізолятора. Згідно з висновком експерта, кондитерські вироби містили наркотичний засіб – метадон.

Крім того, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання фігуранта, під час якого виявили 9 полімерних пакетів з речовиною рослинного походження. Результат експрес-тесту показав ознаки особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено – канабісу.

Його зловмисник зберігав з метою подальшого збуту до місць позбавлення волі Також поліцейські вилучили пакувальний матеріал і мобільний телефон з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність.

Неодноразово судимому за наркозлочини чоловіку слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Йому загрожує до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: