НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Погасив свій борг чужим автомобілем

Погасив свій борг чужим автомобілем

Читати grad.ua у  

59-річний громадянин однієї з країн Закавказзя взяв на ремонт УАЗ одеситки і не повернув. 42-річна мешканка Одеси звернулася в поліцію. Заявниця повідомила, що минулої осені, перед поїздкою за кордон, залишила свій автомобюіль марки УАЗ на одному з СТО для здійснення молярно-рихтувальних робіт, а коли повернулася, працівник техобслуговування запевнив її, що ремонт триває, а пізніше взагалі перестав виходити на зв'язок.

Поліцейські встановили, що транспортний засіб, який на час ремонтних робіт перебував у тимчасовому користуванні іноземця, він передав своєму знайомому. Таким чином чоловік вирішив погасити борг.

Автомобіль вартістю 100 тисяч гривень правоохоронці вилучили, його повернуть власниці після проведення всіх необхідних слідчих дій.

Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, а саме в незаконному заволодінні транспортним засобом. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: