НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Гаджети та причіп до мотоблока: троє чоловіків пограбували односельчанок

Гаджети та причіп до мотоблока: троє чоловіків пограбували односельчанок

Гаджети та причіп до мотоблока: троє чоловіків пограбували односельчанок
Читати grad.ua у  

Поліцейські Березівщини оперативно викрили трьох чоловіків у скоєнні крадіжок.  Постраждали від дій зловмисників три жінки 37, 51 та 52 років з Розквітівської та Ширяївської об’єднаних територіальних громад. Правоохоронці за декілька годин встановили правопорушників. Ними виявилися їхні ж односельці.

24-річний чоловік помітив у траві біля подвір’я односельчанки сумочку, яку винесла, граючись, її донька. Зловмисник перевірив вміст сумки і викрав з неї мобільний телефон вартістю 3 000 гривень. Він пояснив свої дії тим, що не зміг втриматися від легкої наживи.

А 47-річний громадянин викрав мобільний телефон вартістю 4 500 гривень із двору односельчанки. Чоловік йшов повз подвір’я жінки і покликав її, аби попросити води, щоб втамувати спрагу. Не догукавшись господині, він зайшов у двір і на столі помітив телефон, який вирішив поцупити.

І ще один чоловік 64 років зайшов у двір односельчанки, коли її не було вдома, й викрав саморобний металевий причіпний пристрій до мотоблока вартістю 3 200 гривень. Зі слів зловмисника, він забрав його нібито, бо покійний чоловік жінки був винен йому 500 гривень. У такий спосіб той вирішив повернути собі борг.

Усе викрадене майно поліцейські вилучили. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: