НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Конфлікт між сусідами закінчився ножовими пораненнями

Конфлікт між сусідами закінчився ножовими пораненнями

Конфликт между соседями закончился ножевыми ранениями
Читати grad.ua у  

Інцидент стався у дворі багатоповерхового будинку на вулиці Канатній. Поліцейські встановили, що коли двоє сусідів 30-ти та 59-ти років йшли у бік двору, молодший за віком чоловік першим увійшов у ворота в арці та зачинив хвіртку перед старшим. Останній зайшов за ним. Між чоловіками виникла словесна суперечка та штовханина. У ході бою молодик дістав з сумки ніж і кілька разів ударив їм сусіда, поранення прищепилися в живіт, плече і кисть руки. Після цього зловмисник втік, а швидку і поліцію для потерпілого викликали вже інші мешканці будинку.

Пораненого у тяжкому стані госпіталізували. На третій день, не приходячи до тями, він помер у лікарні.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники сектору карного розшуку територіального підрозділу поліції встановили правопорушника та розшукали його менш як за добу на території того ж району. Зброю злочину фігурант втратив і щодо свого протиправного вчинку нічого не пояснює.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси, повідомили УНН у прес-службі поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: