НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » На Одещині затримали 25-річного ґвалтівника

На Одещині затримали 25-річного ґвалтівника

В Одесской области задержали 25-летнего насильника
Читати grad.ua у  

Попередньо поліцейські встановили, що вночі, коли нікого з дорослих не було вдома, зловмисник проник через незачинені двері до приватного будинку, де на той момент знаходилися дві сестрички 6-ти та 9-ти років, і насильно затягнув старшу дівчинку на сусідній город і зґвалтував.

Про те, що сталося, дізналася мати, яка повідомила в поліцію. У ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що до злочину причетний 25-річний молодик, який нещодавно переїхав до того населеного пункту.

Його розшукали та затримали. Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Йдеться про згвалтування, вчинене стосовно особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років. За клопотанням слідчих підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: